BLOG DUKE AMIENE REV

Khamis, Ogos 02, 2012

Tanda-tanda Lelaki Dicintai Jin


Tidak mustahil bagi manusia untuk dicintai oleh jin. Terdapat banyak kes di muka bumi ini di mana manusia dibawa masuk ke alam jin atau alam bunian dan alam makhluk halus kerana makhluk halus, bunian atau jin ini mencintai manusia. Artikel ini mungkin menyeramkan anda. Anda perlu bersiap-sedia dari segi mental dan rohani apabila anda mengalami salah satu keadaan yang tersebut di bawah ini:


1. Apabila diganggu atau dirasuk jin betina, anda mungkin akan berkelakuan seperti jin betina itu. Anda akan mempunyai sikap seperti seorang wanita seperti sangat kuat emosi seperti pemarah, kuat merajuk, sangat pemalu, mudah panik atau gelabah, putus asa dan sebagainya.2. Anda akan jadi pemalu seperti jin betina. Ini menyebabkan anda menjadi sangat suka menyendiri, sangat tidak selesa berada di khlayak ramai, apa lagi kalau menjadi tumpuan ramai dan anda mungkin dapat perhatikan sekurang-kurang jari anda akan menggeletar atau mungkin diri anda sepenuhnya panik dan menggeletar.3. Jin betina akan membisikkan kata-kata romantik kepada anda tanpa anda sedari. Kata-kata romantiknya akan menusuk ke kalbu anda dan menyebabkan anda menjadi suka mengelamun dan berkhayal membayangkan perkara-perkara romantik contohnya berasamara atau 'berkasih-kasihan' dengan wanita (siapa saja wanitanya samada sesorang yang anda kenal, pernah lihat atau anda cipta sendiri orangnya).


3. Anda suka bersendirian berjalan malam. Mungkin, tanpa anda sedari, anda sedang ditemani oleh jin betina.


4. Anda suka duduk mengelamun dan melayan perasan di bawah cahaya bulan purnama. Mungkin pada ketika itu, jin betina sedang berbisik kata-kata cinta kepada anda, dan anda kini umpama merpati dua sejoli di bawah bulan purnama. Anda mungkin keseorangan pada zahirnya, tetapi tidak pada batinnya.


5. Anda sering merasa gembira, sedih, sayu, atau rindu, kepada seseorang yang anda sendiri tidak tahu kepada siapa. Mungkin kerana pada ketika itu jin betina itu sibuk atau pergi buat kerja lain sehingga anda merasa kehilangannya.Nota Penting Untuk Mangsa Gangguan Cinta Jin Betina

Anda tidak boleh mendakwa jin betina ini kerana melakukan gangguan seksual kepada diri anda. Apa pun anda boleh berhati-hati supaya tidak terus menjadi mangsa gangguan jin betina. Anda perlu lebih peka dan mengambil tindakan secepat mungkin kerana tanda-tanda yang akan dinyatakan selepas ini adalah amat menyeramkan.

Semua faktor di atas boleh jadi sederhana atau sangat kuat menguasai diri anda bergantung kepada sejauh mana angin bisa atau malah jin itu sendiri masuk ke dalam jasad anda, terutamanya pada bahagian kepala.


Begitu juga ia bergantung kepada kekuatan dan perangai jin betina itu sendiri, di mana kalau ianya sering datang menziarahi atau mengikut anda ke mana saja anda pergi, maka kesan gangguan itu akan anda rasa pada banyak masa, tak kira siang atau malam.


6. Anda mudah jatuh hati atau jatuh cinta pada mana-mana wanita, sama ada yang dah lama atau baru anda kenal malah mungkin yang anda nampak di tengah jalan sekali nampak saja anda akan ingat atau terbayang-bayang orangnya dengan perasaan yang penuh rasa rindu dan cinta.


7. Anda mungkin selalu didatangi perempuan yang anda kenal atau tidak, perempuan yang sama atau berganti-ganti pada masa mula terlelap atau ditengah malam dalam keadaan antara tidur dan jaga.


Kemudian apa saja boleh jadi, mungkin sekadar datang, atau berasmara dengan anda, atau lebih kepada aksi terlampau yang ghaib.


8. Anda mungkin sering bermimpi didatangi dan berasmara dengan perempuan. Dan kalau anda sampai melakukan hubungan jenis dengannya maka ia sangat bahaya, kerana mimpi pada anda, tapi alam nyata baginya ia mungkin ketagih atau menjadi sangat sayang, dan akan terus menjaga anda dengan ketat.


Malah ia akan menjadi lebih berat, bila anda ada anak dengannya di alam jin itu, anda mungkin nampak anak itu dalam mimpi anda, Wallahua'lam.


(Risikonya kalau cuba dipisahkan anda mungkin akan menghampiri, atau jadi gila, atau mungkin melakukan sesuatu yang di luar dugaan dari sebab tekanan angin bisa atau dirasuk oleh perasaan jin itu sendiri.)


9. Pada gangguan yang lebih teruk, jin itu menjelma di hadapan anda seperti manusia, maka anda rasa berhubungan dengannya itu adalah di alam nyata.


Biasanya pada tahap gangguan kuat peringkat ini, sesorang itu sentiasa menyendiri atau mengasingkan diri agar sentiasa dapat bersama dengan 'kekasihnya' itu dan selalu bercakap sendirian sedangkan pada pandangannya ada temannya.


Ia terutamanya kalau jin itu adalah jin hutan dan seseorang itu sentiasa berada pada tempat yang tiada manusia seperti dalam hutan atau rumah-rumah terpencil dan sebagainya.


10. Anda mungkin bangun pagi dan terasa seperti ada orang menemani anda tidur semalamnya dan anda mungkin merasakan orang itu seorang perempuan.


11. Anda mungkin bangun pagi dan merasa ada melakukan hubungan badan semalamnya, walaupun anda mungkin tidur seorang diri.


12. Mungkin pada wajah anda ada cahaya lembut, iaitu suatu aura daripada makhluk halus itu dan mungkin menjadi pelembut hati orang yang memandang anda, seperti mereka itu sedang memandang seorang wanita cantik yang penuh kelembutan. Ini barangkali adalah salah satu cara jin betina yang mencintai anda untuk menghalang anda daripada diminati oleh wanita lain.


Kecuali kalau jin itu marah, atau tak puas hati dengan anda terutama kalau amalan pendinding anda mula memberi kesan kepadanya, maka cahaya lembut itu akan hilang dan bertukar kepada cahaya wajah 'mendung' atau gelap seperti orang yang sedang marah.


13. Kalau gangguan lebih berat, anda mungkin akan mengalami rasukan oleh 'awek' anda tersebut.


14. Anda mungkin selalu terasa seperti ada orang mengekori anda ke mana-mana.


15. Orang lain mungkin nampak bayangan hitam atau wanita yang selalu menemani anda. Biasanya ia boleh dilihat dari jarak jauh tetapi apabila sudah dekat, tak ada pula 'orangnya'.


16. Kalau anda terkena jin yang kuat cemburu, nescaya ia akan menghalang anda dari berkahwin, kerana tidak mahu berkongsi kekasihnya. Barangkali ini yang dikatakan susah mendapat jodoh. Mungkin orang yang sukar mendapat jodoh itu disebabkan kerana ada jin betina yang mencintainya?17. Gangguan jin betina yang mencintai anda akan menjadi dahsyat apabila anda berkahwin. Kalau dapat kahwin tetapi jin itu belum terlepas gangguannya, mungkin rumahtangga anda selalu jadi 'perang saudara laki bini', anda berlaku curang, tidak peduli atau tidak suka mendekati isteri, cemburu atau marah tak tentu pasal dan sebagainya.


Soalnya selagi jin itu belum berpuas hati ia akan terus menghasut dan berusaha memporak-porandakan rumahtangga anda, kalau boleh biar bercerai agar anda akan menjadi miliknya seekor.


18. Nafsu anda naik tidak tentu masa dan tidak ada sebarang sebab munasabah dan tak mustahil kalau isteri 'berhalangan', anda guna atau cari jalan lain termasuk cara yang tak senonoh, kecuali kalau anda seorang yang berilmu dan kuat iman.


Malah ia boleh jadi antara faktor penyebab seseorang itu melakukan keganasan seks, termasuk merogol, terutamanya kalau jin betina itu gila seks kerana ia akan dapat ikut serta.19. Kalau dapat anak, maka tidak pula mustahil antara anak-anak itu yang didatangi jin betina pada mana-mana cara seperti bapanya juga terutama bagi anak-anak lelaki.